Verslag groep 8 kamp

Hester van de VeldenNieuwsberichten

Verslag van één van de leerlingen uit groep 8.

We gingen met de hele klas op kamp. Het kamp lag helemaal in Eindhoven.We gingen woensdagochtend weg en kwamen einde ochtend aan op kamp. We bleven maar tot vrijdag. Super jammer want ik had nog wel langer willen blijven!

We hadden een super leuke en grappige begeleider hij heette Walmar. Hij ging ons van alles uit leggen en ons een rondleiding geven. We gingen leren vuur maken en dat was super leuk. Daarna hadden we vrije tijd. Toen gingen we beginnen met de activiteiten bijvoorbeeld: Brood bakken, kanoën, graan malen, groenten snijden en hout klieven. Toen iedereen alles had gedaan was het alweer tijd voor het avondeten maken. We aten groentesoep en gekookt graan met groenten. En in de avond gingen we gezellig bij het kampvuur zitten. Toen was het al de volgende dag we gingen ontbijten en weer leuke activiteiten doen. Deze keer was het: Boogschieten,speerwerpen,groenten snijden, pannenkoeken bakken en een stevig touw maken voor de wedstrijd van vanavond. We gingen nog kleine spelletjes spelen om spulletjes te verzamelen om vuur te maken om in de avond de fakkel aan te steken. Wie als eerste de fakkel aangestoken had mocht een hele grote fakkel aansteken.

 Toen gingen we alweer avondeten we aten deze keer: Kippensoep, couscous en kippen pootjes. De juf ging nog een leuk verhaal vertellen. En toen gingen we slapen. De volgende ochtend werden we wakker en moesten we gelijk de koffers inpakken want we gingen al vroeg weg.

Dit was mijn verslag over kamp, ik vond het super leuk!