De Parel in 1 minuut

Ieder kind heeft unieke talenten ontvangen van God. Op basisschool De Parel in Berkel en Rodenrijs krijgen deze alle ruimte om te groeien en te schitteren. Hoe? Door persoonlijke aandacht voor iedere leerling; in ons onderwijs staat het kind centraal. De Parel heeft moderne leermethodes met digitale hulpmiddelen en biedt een veilig en vertrouwd schoolklimaat. Waar de Bijbel opengaat, iedere schooldag! Ons doel? Iedere leerling verder helpen, op persoonlijk, sociaal én cognitief vlak. Zodat jouw kind een zelfstandige, lerende en reflecterende houding ontwikkelt.

De Parel is een basisschool waar ouders die christen zijn hun kinderen graag aan toevertrouwen. We hebben de Bijbel als basis, medewerkers zijn christen en werken vanuit hun geloof. Ouders die voor onze school kiezen vinden het waardevol dat hun kind onderwijs vanuit christelijke normen en waarden volgt. Onze leerkrachten leven en werken vanuit hun geloof in God. Onze visie? Ieder kind is een parel in Gods hand!

Wat onze school bijzonder maakt? Op De Parel werken alle kinderen in een leerjaar én in een unit met leerlingen uit verschillende leerjaren. In een unit spelen en leren ze met elkaar en ervaren zo op een natuurlijke manier wat samenwerken betekent. Ze ontdekken bovendien over welke talenten ze beschikken, wat ze daarvan kunnen delen en welke unieke gaven andere kinderen hebben. Elkaar ontmoeten speelt op De Parel een centrale rol.
Ook buiten, waar ons groene schoolplein uitnodigt tot spelen en ontdekken.

Zullen we eens kennismaken? We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou en je kind. Welkom!
Bel Ans voor een afspraak of antwoord op je vragen (010 268 0732) of stuur een mail naar deparel@levwn.nl

U kunt ook het onderstaande formulier invullen.